Where did this sh*t come from?

 

HeavysHit sai alkunsa saliyrittäjän, tarkemmin CrossFit- saliyrittäjän jatkuvasta tarpeesta päivittää omien saliensa varusteita vuosien varrella. Rikki menneitä painokiekkoja siellä, huonosti pyöriviä levytankoja täällä, revenneitä penkinpäällisiä siellä ja puhjenneita kuntopalloja täällä. Jo lähes kymmenen vuotta alalla toimineena ja mm. kolme hyvin menestyvää salia perustaneena yrittäjälle salivälineiden- ja varusteiden tilaus erinäisiltä toimittajilta ja valmistajilta oli tullut tutuksi. Vuosien saatossa idea siitä, mitä salille tarvitaan ja mitä ei, mikä toimii ja mikä ei, mikä kestää ja mikä ei, alkoi olla yrittäjälle jo hyvin selvää. Laadukkaiden ja omiin käyttötarkoituksiin sopivien välineiden metsästys sieltä täältä alkoi ajoittain jopa turhauttaa.

Kun yrittäjä, uusi yhteistyökumppani, joka itsekin intohimoinen lajin harrastaja, sekä eräs lajinsa huipulla menestyvä urheilija löivät niin sanotusti viisaat päänsä yhteen, syntyi ajatus: mitä jos välineet löytyisikin jatkossa ihan omasta varastosta? 

Nimensä mukaisesti, HeavysHit tarjoaa asiakkaalle hevimpää hittiä, eli käyttötarkoituksensa kestäviä välineitä ja tavaraa mm. toiminnalliseen harjoitteluun ja painonnostoon. Olemme valinneet valikoimaamme tuotteita, jotka on testattu ja todettu toimiviksi niin meillä itsellämme, kuin ympäri maailman erilaisilla CrossFit- ja toiminnallisen urheilun saleilla.

Me “hevi hittiläiset” ollaan myös itse keskivertoa kovempia kovempia kavereita! Me tehdään intohimoisesti työtä omien unelmien ja visioidemme eteen, eikä anneta elämän pienten tai isompienkaan iskujen lannistaa. Oli kyse sitten urheilusta tai yrittäjyydestä tai esimerkiksi verkkokaupan pyörittämisestä.